Vad är coaching? - Sandra Lindholm
50894
page-template-default,page,page-id-50894,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Vad är coaching?

Coaching betyder förflyttning.

Det handlar om en rörelse som effektivt förflyttar dig mot det du vill uppnå och skapa. Coaching är en kreativ process som handlar om att förändra perspektiv på tankar och inspirera dig att maxa din personliga och professionella potential. Att vara i DIN EGEN energi!

Jag är utbildad sjukskötare och diplomerad professionell Coach och jag guidar dig till att ta fram mera av din fantastiska potential så att du kan välja mera, större och bättre för dig – ett bättre välbefinnande helt enkelt!

Coachingen med mig ger dig nycklar så att du kan skapa den förändring du önskar och längtar efter. När du blir medveten om dina möjligheter och tillåter dig lysa som den person du är förändrar det inte enbart din syn på dig själv. Det förbättrar även dina relationer (kärlek, vänner, familj, kollegor…) och din hälsa (sjukdom, kroppsmedvetenhet).

Jag coachar individuellt och grupper. Jag föreläser och håller workshops.

Med hjälp av mina tjänster får du en möjlighet att utveckla dig själv som person med verktyg som passar just dig. Coachingen med mig är en unik blandning av mina kunskaper och erfarenheter som sjukskötare, coach samt kunskaper i medvetenhet.

Blev du nyfiken? Motiverad?
Ta kontakt – jag svarar gärna på frågor.