Om Sandra - Sandra Lindholm
50695
page-template-default,page,page-id-50695,edgt-core-1.1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Om Sandra

Bakgrund

Sandra Lindholm är född och uppvuxen på Kimitoön i södra Finland. Idag lever hon i Raseborg tillsammans med sin man och sina två barn. Sitt brinnande intresse för att skapa och förändra och ha det som sitt yrke började redan efter grundskolan då hon utbildade sig till frisör. När sedan möjligheten kom, att gå vidare från vilken yrkesexamen som helst till att studera på högskola tog hon chansen och började studera till sjukskötare. Rollen som sjukskötare har alltid varit givande och inspirerande, att få hjälpa människor i olika situationer. Sjukskötaryrket är ett yrke där man aldrig blir fullärd, det finns alltid möjlighet till utveckling och den magkänslan valde hon att lyssna på och följa. Hon insåg att hon länge gått med känslan att hon har mera att ge, det finns något annat för henne. När hon kom i kontakt med coachutbildningen var det som en självklar sak att anmäla sig och hon hade ingen aning om vart det skulle leda. Hon bara visste att det här var den rätta vägen att följa vilket i sin tur ständigt öppnat för nya dörrar.

Inspiratör till förändring

Hon har valt att kombinera sitt arbete som sjukskötare samtidigt som hon följt sin passion och startat sitt företag. Genom sig själv och sitt företag har hon möjlighet att inspirera människor till förändring som de söker och väcka den enastående potentialen i varje människa.

Sjukdom som möjlighet till förändring

Efter att ha kämpat med sin sjukdom Ulcerös kolit och samtidigt vara småbarns mamma började hon känna att hon inte levde sitt liv fullt ut och att det var dags för förändring. Vad som följde var en händelserik resa i förändringens tecken. En resa där hon lärde sig släppa taget om begränsningar och ”regler” som hon undermedvetet fungerat efter. Genom att själv studera, utforska och också haft möjlighet till privatlektioner i medvetenhet där hon praktiserat sina egna sinnen, känslor och tankemönster, har hon lyckats skapa ett lättare, roligare och friskare liv. Och hon använder kroppens signaler som verktyg till skapandet av förändring.

Coach & Facilitator

Förändringen har lett till att hon idag utöver sina yrken som frissa och sjukskötare även kan titulera sig diplomerad coach. Hon har också gått en ledarutbildning som främjar barn och ungas mentala välmående och som en nisch i sin coaching faciliterar hon också medvetenhet.
Insikten att man inte bara i sitt yrke hela tiden har möjlighet att utvecklas, utan också som människa hela tiden kan välja att ta fram mera av sin inneboende potential gör att hon ser på livet mera positivt och nyfiket. Hon vill hela tiden lära sig mera om sig själv och med de erfarenheterna inspirera andra att våga välja mera av sig själv.
Dessutom älskar hon att skriva. Hon tycker om att se saker utifrån olika perspektiv, har mycket tankar om livet och är en sann drömmare. Skrivandet hjälper att sortera och forma alla tankar, vilket sedan skapar plats för nya. Texterna finns att läsa på bloggen.