KiCK-iT Online Coaching 31.10 – 27.11 2016

KiCK-iT Online Coaching 31.10 – 27.11 2016

Jag vill prova någonting nytt, något jag har planerat och funderat på en tid. Någonting för dig som söker en förändring och vill få ut mera av din potential.

Men steget att boka tid för en träff känns långt, eller du är inte intresserad att boka in ännu flera möten i kalendern för en coaching…?

Då kanske KiCK-iT Online-Coaching är något för dig? Läs vidare!

Har du någonting som du försökt förändra, som du vet att du skulle må bra av, men det är bara roligt en tid eller så blir det bara en bra plan som inte förverkligas? T.ex. motionera mera, äta hälsosammare, gå ner i vikt, sluta röka, förändra en känsla eller en attityd…?
Många gånger är en förändring rolig i början, du känner dig motiverad och har mera energi. Men ibland räcker inte motivationen eller disciplinen och snart har du hittat på ursäkter för att inte fullfölja förändringen, som du vet att skulle gynna dig.

Som med vilken muskel som helst som sak växa sig större och starkare så behöver hjärnan också träning för att en förändring blir bestående. Till det krävs fokus, vilja och disciplin.
Jag kommer nu att erbjuda dig Online-Coaching, ett koncept som jag ser potential i och som jag vill prova. KiCK iT – Coachingen pågår i fyra veckor.
Syftet är att du ska bli medveten om vad som motiverar dig och hitta de verktyg som fungerar för dig för att hålla motivationen uppe och kunna skapa en bestående förändring.

Så här fungerar det:
– Du anmäler ditt intresse till mig per e-post: sandra@sandralindholm.com. Meddela då vad det är du vill förändra.
– När det finns tillräckligt med deltagare till KiCK-iT Coachingen blir du inbjuden till en hemlig Facebook-grupp.
– Innan coachingen startar behöver du ha betalat avgiften på 49 €, i annat fall blir jag tvungen att ta bort dig från gruppen.

– Du har möjlighet att
1) använda gruppen helt anonymt, bara ta del av det jag och andra medlemmar publicerar.
2) delta i diskussioner med andra gruppmedlemmar för ett ökat stöd i processen.

– Varje dag finns jag tillgänglig med mitt coachande förhållningssätt i Facebook-gruppen, med stöd och pepp på vägen!
– En dag i veckan publicerar jag ett videoklipp med någonting som för dig vidare mot ditt mål, den förändring du vill få till stånd. Dagen innan varje videoklipp publiceras meddelar jag i gruppen vad du behöver ha till hands när du tittar på klippet.
– En gång i veckan har du möjlighet att e-posta mig privat så att jag kan coacha dig vidare om du stöter på hinder. Totalt 4 mail-trådar. Extra enskild coaching kan köpas till om det önskas. Detta förklaras mera i gruppen.
– När tiden för coachingen är slut, raderas gruppen helt och hållet.

När du anmäler ditt intresse är du medveten om dessa saker:
– Det är du som är ansvarig över att den förändring du önskar sker, inte jag som coach.
– Jag ger inga råd, det är du som är experten på den förändring du vill ha till stånd.
– Jag fungerar som coach. Inte som expert i det område du önskar förändring, t.ex. om du vill gå ner i vikt, är du själv ansvarig att du gör det på ett sätt som är hälsosamt och sunt för dig.
– Facebook gruppen är till enbart för dig, du har inte tillstånd att dela vad som diskuteras i gruppen med någon annan.
– Inga påhopp eller osakliga kommentarer tillåts i de öppna diskussionerna i gruppen.
– Du kan när som helst gå ur gruppen och avsluta coachingen, men kursavgiften fås inte tillbaka.
– Det är inte ÄMNET som är betydelse, det är FÖRÄNDRINGEN du vill ha till stånd. Därför är alla som söker förändring välkomna i samma grupp.
– Coachingnärvaron i online-coachingen går inte att jämföra med fysiska coaching träffar, bra att ha det i åtanke.

OCH. Skulle jag av någon anledning inse att detta koncept inte fungerar, avbryts online-coachingen, och då får alla deltagare pengarna tillbaka.

För mera information:
sandra@sandralindholm.com eller 045-1327888
Inga kommentarer

Skriv en kommentar