Busy having fun

Busy having fun

Det var en tid sedan jag uppdaterade bloggen. När jag startade företaget och min hemsida såg jag så fram emot att skriva ner mina insikter, idéer och upplevelser. Har märkt den senate tiden att jag känt mig pressad av att producera text…för det är ju inte det att jag inte har något att skriva om, det är bara den där tiden att sätta sig framför datorn som inte varit motiverande nog.

Tills jag insåg för någon dag sedan, jag måste ju verkligen inte skriva blogginlägg. Jag vet ju att det sällan blir som man tänkt sig och så är det nu. Företaget jag driver är inte heller så som jag hade tänkt mig från början. Det är till och med bättre. Jag har min vision och jag gör det jag brinner för: skapar förändring, men inte på ett sätt jag såg fram för mig i något skede.

Det nyaste som hänt är att jag har börjat använda mig av mina kunskaper som frissa igen. Uppdaterat kunskaperna och köpt en ny sax. Framöver kommer jag att jobba en dag i veckan på Trixies i Ekenäs där jag utöver de vanliga frissatjänsterna även erbjuder en tjänst som HårCoach, vilket är mycket givande och spännande.

Jag jobbar även deltid som sjukskötare och jag verkligen älskar det arbetet. Och att dessutom i det arbetet kunna använda mig av mina coachingfärdigheter, gör arbetet till något helt annorlunda för mig än vad det har varit tidigare. Utöver detta räcker ännu tiden till att ta emot klienter på min mottagning i Tenala, där jag coachar och faciliterar personer som söker utveckling och förändring i livet eller ordnar workshops och gruppcoachingar för olika grupper och företag. Att inte utesluta någon som helst av mina kunskaper och färdigheter har lett till större och mera möjligheter och jag väljer att göra det som känns lätt och rätt för mig. Det betyder att jag har grymt roligt hela tiden och det ger mig energi. Så, jag har fullt upp med att ha roligt helt enkelt.

Jag firade 1 år som företagare tidigare den här månaden och det var intressant då jag från flera personer fått höra hur jobbigt det måste vara att vara företagare, med tanke på ekonomi och att hela tiden vara aktiv. Men för mig har det här senaste året varit det mest roliga i mitt liv och jag har aldrig upplevt mig stressad av någon orsak. Jag gör det jag älskar och jag tror på mig själv och det är det som driver mig. Jag låter mig inte påverkas av samhällets många gånger automatiska synsätt eller attityder. Jag väljer för mig själv, både hur jag tänker och hur jag gör.

Jag vågar också nu skriva ut mina tankar och riktiga känslor på Facebook och Instagram och därav har jag inte heller känt behov av att skriva blogginlägg på samma sätt. Den som inte gillar vad jag skriver, not my problem, och det är så skönt att verkligen PÅ RIKTIGT bara strunta i vad andra tycker om en. Det är nog det som givit mig mest energi. Eller sparar energi egentligen, för jag behöver inte lägga energi på att förminska mig själv eller på tankar om vad andra ska tycka eller tänka om mig. För när jag är i min rätta energi så märker jag ju att det jag utstrålar är äkta och sant och det blir också trovärdigt, vilket jag ser som den viktigaste egenskapen i allt man gör. Dessutom träffar jag ständigt nya människor som ”pratar samma språk” som jag och det är jätte roligt och inspirerande.

Avslutningsvis. Den här bloggen kommer att få hålla paus ett tag. Kanske kommer det en dag när jag vill sätta mig ner och skriva igen…eller så kommer den inte. Det får tiden utvisa.

Jag lever det jag lär, väljer själv förändring när jag står inför en och jag har inget behov av att dölja det. Därför kommer jag att fortsätta skriva på Facebook och Instagram, och där får man ta del av mina tankar, mina upplevelser och mina perspektiv på olika saker. Så, om du inte följer mig där, så välkommen att göra det här: Facebook och Instagram. Hoppas jag kan inspirera dig till andra tankemönster och idéer som funkar bättre för dig.

Och är du intresserad av att få ut mera av din inre kapacitet, utvecklas som person och skapa mål i livet, tveka inte att ta kontakt!

 

Ciao

Sandra

 

 

”Kod för att importera min blogg till Nouw: 0912089545

Inga kommentarer

Skriv en kommentar